Kopiëren naar klembord

Veelgestelde vragen

N Voor huurders, verhuurders & makelaars 

Voor Huurders

Voor Verhuurders

Voor Makelaars

Huurders FAQs.

Alles wat je moet weten als huurder

Wat is skip Deposit ?

Er zijn landelijk veel problemen met de borg in Nederland. Het is niet transparant en de borg is vaak erg hoog op een moment dat je je geld beter kan gebruiken voor een verhuizing. Soms is het een gedoe om de borg terug te krijgen bij een verhuizing. Wij zijn Skip Deposit gestart om het proces te moderniseren door het digitaal, transparant en makkelijker te maken. Neem afscheid van de traditionele waarborgsom en betaal alleen voor schade waar je zelf voor verantwoordelijk bent.

Wat zijn de voordelen ?

Met Skip Deposit hou je meer geld in je portemonnee omdat je niet met een waarborgsom te maken hebt. Daarnaast spelen wij als onafhankelijke partij tussen jou en de verhuurder een rol bij de beëindiging van het huurcontract. Als huurder zal je de woning altijd netjes volgens afspraak moeten achterlaten. Als dit niet het geval is zal er met foto’s uit het inspectierapport aangetoond moeten dat er sprake is van een eventuele schade. Wij zorgen er dus voor dat hier geen discussie over ontstaat.

Wat kost skip Deposit ?

Voor de digitale zekerheidsgarantie rekenen wij eenmalig afsluitkosten met daarnaast een jaarlijkse fee. De kosten zijn afhankelijk van de maandhuur, maar liggen een heel stuk lager dan de waarborgsom die je anders zou moeten betalen. Informeer bij je makelaar wat de totale kosten zijn voor jouw specifieke woning. 

Ook samenwerken met Skip Deposit?

Zoek uit hoe het werkt