Kopiëren naar klembord

Veelgestelde vragen

N Voor huurders, verhuurders & makelaars 

Voor Huurders

Voor Verhuurders

Voor Makelaars

Makelaars FAQs.

Alles wat je als makelaar moet weten over Skip Deposit

Wat is Skip Deposit?

Wij bieden vastgoedprofessionals een innovatief platform dat de traditionele waarborgsom vervangt door een digitaal zekerheidscertificaat. Wij staan garant voor de huurder tot maximaal 3 maanden huur. Daarnaast zijn wij een onafhankelijke partij dat staat tussen de huurder en verhuurder om te bemiddelen bij conflicten aan het einde van het huurcontract. Skip Deposit staat voor een nieuwe manier van huren!

Wat zijn de voordelen?

Iedereen kent de verhalen van huurders die ontevreden zijn over de afwikkeling van het huurcontract en waarborgsom. Wij zijn een onafhankelijke schakel tussen huurder en verhuurder en vinden dat dit proces eerlijker en transparanter kan. De huurder betaalt geen borg, de verhuurder heeft de zekerheid dat alle afspraken m.b.t. oplevering woning worden nagekomen en de makelaar verliest geen tijd en energie aan de discussie rondom de afhandeling van een schade.

Wat kost Skip Deposit?

Voor de digitale zekerheidsgarantie rekenen wij eenmalig afsluitkosten met daarnaast een jaarlijkse fee. De kosten zijn afhankelijk van de maandhuur, maar liggen een heel stuk lager dan de waarborgsom die je anders zou moeten betalen. Informeer bij je makelaar wat de totale kosten zijn voor jouw specifieke woning.

Als makelaar starten met Skip Deposit?