Kopiëren naar klembord

Veilig huren of verhuren

N Digitaal, eerlijk & transparant

Veilig en transparant huren of verhuren zonder waarborgsom. Het innovatieve platform van Skip Deposit zorgt ervoor dat er na beëindiging van het huurcontract geen discussie is over de afwikkeling.

Het probleem

Een lange tijd is de traditionele waarborgsom het enige wat geaccepteerd werd in de huurmarkt. De huurder betaalt vaak 3x de huur aan borg. De borg is voor vele huurders een flinke hap uit het spaargeld, wat bij een verhuizing vaak benodigd is voor huisvesting. Daarnaast blijkt er in praktijk vaak onduidelijkheid te zijn hoe de woning moet worden achtergelaten, en wat er van de borg ingehouden kan worden.

De oplossing

Skip Deposit biedt een state of the art platform voor vastgoedprofessionals. In ons platform worden de afspraken vastgelegd m.b.t. tot de huurwoning, en is inzichtelijk wat de staat van woning is bij aanvang én beëindiging huur. Met ons platform kan duidelijk worden vast gesteld of de woning volgens afspraak wordt achtergelaten door de huurder. Daarnaast staat Skip Deposit garant voor 3 maanden huur en kunnen we afscheid nemen van de traditionele waarborgsom.

Wij willen de verhuurmarkt eerlijker en transparanter maken

Wij willen de Nederlandse huurmarkt veranderen door het eerlijker en transparanter te maken voor alle betrokken partijen. Wij vinden de huidige systematiek van de waarborgsom een gedateerd systeem wat anno 2021 beter moet. Wij hebben het platform van de grond af gebouwd met de digitale middelen die beschikbaar zijn om zo een mooi alternatief te bieden voor de traditionele borg. Het team achter Skip Deposit heeft jarenlang ervaring in de verhuurmarkt en financiele dienstverlening. De founders Jeffrey Stoffels, Ross Hupkens en Ramon Schenke verwachten dat Skip Deposit straks niet meer weg te denken is.

Werken bij Skip Deposit?

Geïnteresseerd in een uitdagende job bij een snel groeiend bedrijf? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!