Kopiëren naar klembord

Herken jij jezelf in onze stevige ambitie?

Over de functie

Als Partner Manager bij Skip Deposit Platform ben je verantwoordelijk voor customer success en onboard jij nieuwe partner uit de vastgoed sector. Met jouw enthousiasme, drive en expertise zorg je voor het vertrouwen vanuit de klant. Want wij geloven dat onze mensen het verschil maken.

Skip Deposit biedt een state of the art platform voor vastgoedprofessionals. In ons platform worden de afspraken vastgelegd m.b.t. tot de huurwoning, en is inzichtelijk wat de staat van woning is bij aanvang én beëindiging huur. Met ons platform kan duidelijk worden vast gesteld of de woning volgens afspraak wordt achtergelaten door de huurder. Daarnaast staat Skip Deposit garant voor 3 maanden huur en kunnen we afscheid nemen van de traditionele waarborgsom.

Werkzaamheden

Jij zorgt er als Partner Manager voor dat nieuwe partners zich aansluiten op ons platform. Je verzorgt marketing campagnes en organiseert beurzen. Je helpt partners met het implementeren van ons product binnen hun dienstverlening. Je denkt mee over marketingdoelstellingen en bepaalt samen met de klant de te volgen strategie. Binnen jouw eigen klantportfolio ben je verantwoordelijk voor een groot aantal gerenommeerde partijen waarbij jouw expertise en advies leidend zijn in de communicatie met de klant.

Wij zijn opzoek naar winnaars, mensen die het als een uitdaging zien om impact te maken. Samen maken wij de markt eerlijk en transparant. Als pioniers samen de markt veranderen. Op dagelijkse basis werk je samen met de directie binnen de organisatie. Met verantwoordelijkheid voor Nederland en België werk je in een klein team van 4 collega’s. Teamwork is key.

Wij verwachten

Positieve energie

HBO/WO werk- en denkniveau

Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol

Doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit

Iemand met wie wij kunnen lezen en schrijven. Communicatie en samenwerken zitten in jouw DNA

Vloeiend Nederlands en Engels in woord en schrift

Affiniteit met marketing  & sales 

Verwacht dit van ons

Prima salaris en een aanvullende bonusregeling

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën

Een rol waarin je écht impact kunt maken

Veel focus op People & Culture

Macbook & en een auto van de zaak

Een enthousiast team en vrienden

Epische borrels

 

Over ons

Skip Deposit  is opgericht in 2021 

Wij willen de Nederlandse huurmarkt veranderen door het eerlijker en transparanter te maken voor alle betrokken partijen. Wij vinden de huidige systematiek van de waarborgsom een gedateerd systeem wat anno 2021 beter moet. Wij hebben het platform van de grond af gebouwd met de digitale middelen die beschikbaar zijn om zo een mooi alternatief te bieden voor de traditionele borg. Het team achter Skip Deposit heeft jarenlang ervaring in de verhuurmarkt en financiele dienstverlening. De founders Jeffrey Stoffels, Ross Hupkens en Ramon Schenke verwachten dat Skip Deposit straks niet meer weg te denken is.Je staat al te popelen?! Mooi. 

Overtuig ons en jezelf met een briljante sollicitatie…want voor minder doen wij het niet. : )

Soort dienstverband: Fulltime

Stuur je CV naar [email protected] tav Ross Hupkens